Algemeen nieuws

Podium weekend voor Team Cresta!!

Vorig weekend vonden er veel wedstrijden plaats waar de Cresta boy’s aan deelnamen;
- Het finale weekend van de teamtopcompetitie dobber.
- De Amsterdamse hsv koppel cup op de Amstel.
- V.V.N Winter competitie 1
- De THC Team wedstrijd op het Amsterdam Rijnkanaal te Tiel.
 
Cresta Boys
 
Stefan Altena viste in het slotweekend van de Teamtopcompetitie 2e en 5e in zijn vak en pakte dubbel zilver! met zijn team Maver-Zamataro . Ook wist hij individueel 2e te worden!!
Onze Danny Flipsen viste over het weekend 2 stabiele uitslagen en wist samen met z’n team Limburg de gehele competitie te winnen, chapeau heren!
David Visser en Lucien de Rade visten dezelfde competitie mee, Het team waarin ze vistte ‘af en toe een bliekske’ sloot de competitie keurig af door op de eerste dag 3e en de tweede dag 1e te worden. Individueel visten David 2 ijzersterke wedstrijden dag 1 werd hij 3e in zijn vak en dag 2 wist hij zijn vak te winnen. Lucien sloot de competitie af door op de eerste dag 8e te eindigen en de 2e dag 2e te worden.
Op de Amstel visten Ronnie van der Voort en Bart Caers maar liefst 41.940 kg bij elkaar, een prachtig gewicht dat genoeg was om het c vak te winnen.
 
Cresta Boys
 
Op een ander stuk Amstel viste Jeroen Jansen en koppelmaat Rob Jansen de eerste wedstrijd van de VVN winter competitie de heren wonnen het B vak met 49.700 kg aan blieken en brasems , goed gevist heren!
Arjan Klop viste de teamwedstrijd mee in Tiel, Het team ‘de jochies’ bestaande uit Edgar Kuus, Frank van der Schaft, Ben Van Ek en Arjan wonnen de wedstrijd met slechts 12 punten.
Wij van Cresta zijn natuurlijk enorm trots op onze vissers en blij met al deze fantastische uitslagen.
Van harte gefeliciteerd allemaal!

Cresta Boys

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseHJG DRESCHERPreston Innovations.Hengelsport SappemeerCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeMaver EvezetBAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenSHIMANO AERO