Algemeen nieuws

***Mooi weekend voor Team Aero lid Bart Reekmans ***

Het wedstrijdseizoen loopt dit jaar voor iedereen totaal anders en de meeste competities zijn nu ten einde. Onlangs viste onze Belgische prostaffer Bart Reekmans in het weekend twee mooie wedstrijden en deed verslag:
“Op zaterdag stond de eerste clubwedstrijd van de Maasvissers Geistingen op de planning.
Altijd een mooi water om naartoe te gaan. De vooruitzichten waren positief na de training en heb me dan ook vol ingezet op de voorns, aangezien deze talrijk aanwezig waren.
Hiervoor heb ik de Aero X7 12ft in stelling gebracht met een Stradic Ci4 4000 molen. Als gevlochten hoofdlijn heb ik daarop 0,08mm PowerPro in combinatie met een voorslag van 0,22mm Technium.
 
Team Aero lid Bart Reekmans
 
De voorns kwamen vlot binnen met als bonus een mooie brasem. Na zes uur vissen kon ik 9,925kg aan de weging aanbieden wat voldoende was voor vakwinst en algemeen een 8ste plaats bij een deelnemersveld van 70 man. Met dit resultaat ging ik dan ook met een lachend gezicht huiswaarts.
Thuis aangekomen konden we direct weer beginnen aan de voorbereidingen voor de wedstrijd van zondag. Die wedstrijd was een totaal andere aanpak en de verwachte vis was voornamelijk brasem.
 
Team Aero lid Bart Reekmans
 
 
Ik koos ervoor om kort te gaan vissen op 21 meter. Voor deze aanpak gebruik ik de kortere Aero X7 10ft hengels in combinatie met Stradic CI4 in 2500 formaat. De keuze voor deze afstand bleek al na 1 uur vissen de juiste te zijn en de ene na de andere brasem belande in het schepnet.
Na 2,5 uur vissen stond de teller al op 20 mooie brasems - dat beloofde wat voor na de pauze. Na de pauze bleef het vlot lopen en kwamen er nog 24 brasems bij. Dit resulteerde in 52.480kg vis wat ruim voldoende was voor wedstrijd winst”.
 
Team Aero lid Bart Reekmans
 
 
 
Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLSHIMANO AEROHJG DRESCHERMaver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerWormenkwekerij Wasse