De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERMaver EvezetSHIMANO AEROPreston Innovations.BAITSHOP.NL

Algemeen nieuws

Shimano Fishing team leden vissen Top Competitie Feeder

Afgelopen weekend was de Top Competitie Feeder.
Aero Teamleden Jan Willem Plekkenpol en Martijn Kroes visten met Ramon Ansing en Edwin Timmer - Team JWP Waterservice - de TC Feeder aan het Amsterdam-Rijnkanaal te Tiel.
 
Shimano TC Feeder 2
 
Op de trainingen voorafgaand aan de Top Competitie bleek al dat het een taaie visserij zou gaan worden. Op basis van deze verzamelde team info werd uiteindelijk het strijdplan gemaakt.
De vangsten waren zeer slecht en het was zaak rustig te blijven. Licht materiaal was van belang om die paar vissen per dag te verleiden en zeer voorzichtig te drillen. Dit lukte onze Aero teamleden perfect met de 11 en 12 ft uitvoering van de Aero feederhengels.
 
 
Uiteindelijk werd Team JWP Waterservice netjes 2de van Nederland. Individueel werd Martijn Kroes 5de en Jan Willem Plekkenpol 13de overall. Edwin werd 10de en Ramon 12de.
Gebruikte materiaal:
Aero feeders in 11ft en 12ft versies
Stradic 4000 molens met daarop 0.06mm Kairiki en 0.25mm Technium
Tijdens de TC konden ook direct de nieuwe schepnetstelen getest worden.
 
Shimano TC Feeder
 
 
 
FREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.HJG DRESCHERCHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetWormenkwekerij WasseHengelsport Sappemeer