Algemeen nieuws

Preston Innovations "TC Feeder.

Na drie dagen intensief feederen zijn zowel de titel voor teams als de individuele titel binnen gehaald.
Het team bestaande uit Marco Hofman, Arnout van de Stadt, Ben van Ek en Danny van de Ende, stond voor aanvang van de laatste wedstrijd al op gewonnen positie en die plek kwam niet meer in gevaar. Met ruime voorsprong is de Top Teamcompetitie Feeder op de naam van Preston Innovations geschreven.
 

Team Preston Innovations

 
 
De visserij was erg lastig over het gehele weekend. Blieken waren van doorslaggevend belang, het was echter niet zo eenvoudig om er een paar te vangen. De mannen hadden hun zaakjes echter prima op orde. Bijna zonder uitzondering wisten zij hun bonusvissen te vangen en kon de competitie gedomineerd worden. Een sterk staaltje teamwork van onze mannen dit weekend.
 

Arnout vd StadtTeam Preston Innovations

 
 
Als kers op de taart weet Arnout de individuele titel binnen te slepen, net voor maatje Danny.
De laatste dag wist Arnout in de slotfase van de wedstrijd het kwartje zijn kant op te laten vallen. Na het verstrijken van 90% van de wedstrijd leek de titel nog ver weg. Een laatste aanpassing bleek echter een gouden greep. Een mooie brasem en een flinke bliek katapulteerde Arnout van kansloos naar kansrijk. Met 5 punten gaat de nationale titel naar de Dutch Master!
 
 
 
BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetHJG DRESCHERPreston Innovations.SHIMANO AERO