De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerCHAMPION FEEDPreston Innovations.BAITSHOP.NLSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetT Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHER

Algemeen nieuws

Monsters of river & rock Adrian Smith Britse metalband Iron Maiden.

Adrian Smith is niet alleen gitarist bij de beroemde Britse metalband Iron Maiden, maar ook een gepassioneerd sportvisser. Op tournee gaan naast de Jackson en Gibson gitaren dan ook steevast zijn visspullen mee. Zijn avonturen heeft hij opgeschreven in het onlangs verschenen boek ‘Monsters of River & Rock’.

 

 

Als kleine jongen viste Adrian met zijn vader in Oost-Londen op stekelbaarsjes, witvis en baars. Vanaf het moment dat hij in 1980 lead gitarist werd bij Iron Maiden, veranderden zijn vangsten. Op tournee werden de vissen groter en de avonturen extremer. Aan de hand van het toerschema kiest Smith overal ter wereld interessante stekken en vissoorten uit die hij achter de schermen – ver weg van de decibellen en miljoenen fans – bevist.
 
In onderstaande video bespreekt Adrian zijn boek:
 
 
Smallmouth bass, karper, meerval, steur, bonefish; de lijst is lang en de visverhalen zijn legio. Zo betekende de dril van een 100-ponds steur in Canada bijna het einde van een toer en kwam hij tijdens het wadend vissen op de Maagdeneilanden oog in oog te staan met een haai. Deze en vele andere anekdotes staan allemaal opgetekend in Monsters of River & Rock. De combinatie van visverhalen en een kijkje achter de schermen op tournee bij een van de grootste rockbands ter wereld, maken dit boek bijzonder lezenswaardig.
 (SPN)
 
GURU Knowledge is power.FREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDBAITSHOP.NLPreston Innovations.SHIMANO AEROHJG DRESCHERMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos Dronten