Algemeen nieuws

Shimano Team Aero (week of the lake)

4-daagse “week of the lake”
Onlangs visten Team Aero leden Martijn Kroes en jan Willem Plekkenpol de ‘Week of the Lake’ wedstrijd.
De loting was ook deze keer jan Willem niet goed gezind en waar hij vorig weekend nog het Open NK Feeder wist te winnen had hij nu 2 zeer moeizame eerste visdagen op het Ketelmeer. Gelukkig wist hij zichzelf terug te vissen op de 3de dag en werd hij met 22 kilo 4de in zijn vak. Ook de laatste dag wist JW met ruim 9 kilo aan kleine visjes (150+) netjes een 2 te vissen. Helaas was de schade al opgelopen in de eerste 2 dagen dus werd het geen uitslag zoals gehoopt – ook dat is vissen.
 
Shimano Aero team
 
Martijn viste op dag 1 in het A vak een gedeelde 4de plek met ruim 22kg en leverde hem 4,5 punt op. De 2de dag begon wat lastig door wat probleempjes bij het loten en werd uiteindelijk in het B vak de knop omgezet en besloten om gericht op kleine visjes te richten. Dit leverde een 4 op in het vak. Dag 3 was erg lastig, maar niet alleen voor Martijn natuurlijk. Met 2 vissen een 3 in zijn vak. De laatste dag bracht de loting martijn in het D vak op de staartstek (91). Ook hier kon niet meer uitgehaald worden want de vis leek wel helemaal verdwenen. Uiteindelijk toch nog een 1 kunnen vissen met 10 kilo. Met dit resultaat eindigde Martijn 5de in et eindklassement.
Zo zie je maar weer - opgeven is geen optie.
 
Shimano Aero team
 
Shimano Aero team
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseHJG DRESCHERPreston Innovations.Hengelsport SappemeerCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeMaver EvezetBAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenSHIMANO AERO