Algemeen nieuws

Arno Bremer en Geert Pakvis aan de leiding bij The week of the Lake.

Dag drie The week of the lake veel invloed op het klassement.

Vandaag is de derde dag gevist van The week of the lake. Het was een dag met plaatselijke vangsten.

Je moest vandaag een goed nummer pakken om je nog in de top van het klassement te mengen. Ik sta nu weer met beide benen op de grond. Na mijn overwinning van gisteren heb ik vandaag vijf punten aan de broek gekregen met 200 gram. Vak C was vandaag niet goed.

 

Voeren is vangen!

Geert Pakvis wint vak C en was de enige uitschieter in het vak. Geert gaat hiermee samen met Arno Bremer aan de leiding met vijf punten. Arno wist vandaag een twee te vissen in vak B. Van B werd gewonnen door Dennis Kwanten met ruim negen kilo. Dat is ook ver onder de verwachting. Vak A is gewonnen door Tillema met bijna dertien kilo.

 

Alle tijd vandaag.

De dag winnaar van vandaag kwam uit vak D. Daar werd nog wel een visje gevangen. Ahmed Goksen wist vandaag 46 kilo te vangen. Reinald Joosten was tweede in het vak met tweeëndertig kilo.  Dit was het vak waar de kilo’s gevangen werden. Morgen is al weer de laatste dag. Bovenin het klassement is het nog spannend. Misschien als ik zelf nog een goede dag heb dan kan ik mij nog in de prijzen vissen.

Morgen weten we meer.

Een paar brasems goed voor een plek in de top 10.

Verpa groundbaits                         Verpa groundbaits                         Verpa groundbaits

 

 

 

 

 

 

Verpa groundbaits                         Verpa groundbaits                         Verpa groundbaits

 

 

 

 

 

 

Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.Marcel vd EyndeHJG DRESCHER