Algemeen nieuws

SHIMANO Team Aero leden Jan Willem Plekkenpol en Martijn Kroes viste een koppelwedstrijd bij Veessen.

Team Aero leden Jan Willem Plekkenpol en Martijn Kroes visten zaterdag een koppelwedstrijd bij Veessen.
Tijdens de loting kwam stek nummer 8 uit de hoge hoed. Een stek bij de camping - niet de allesbeste stek maar het kon slechter.
Het startsein is daar en de korven kunnen te water. Jan-Willem vist op 56 meter en Martijn wat korter op 32 meter. Na 2 uur vissen was het nog niet best en hadden de heren rond de 5 a 6 kg samen.
 
 
Na wat overleg en rondkijken toch maar besloten om samen op 56 meter te gaan vissen, wat na 3 worpen direct vis begon op te leveren.
Totaalgewicht was 38 kg wat een 3e plek in het vak opleverende en de poule.
Nummer 1 werd het koppel op de kopstek met 49kg en hun buren werden netjes 2de met 41kg.
 
 
Materiaal wat ingezet werd voor deze visserij:
Aero X7 Feeder in 120 gr versie met daaronder de Ultegra Ci4 in 5500 formaat. Als hoofdlijn 0.10mm Kairiki gevlochten 8-braid en een 30/100 voorslag.
De korven van 100 tot 120 gr kwamen telkens moeiteloos op de 56 tot 60 meter door de power van deze hengels! Perfect in combinatie met de 5 oz spliced top voor het blokkend vissen en de 4oz top om rollend te vissen.
SHIMANO FISHING                     SHIMANO FISHING                     SHIMANO FISHING
 
 
 
T Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Maver EvezetHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLHJG DRESCHER