Algemeen nieuws

De Witvisser Cresta Centerparcscup 2020 is gestart.

Vandaag is het dan zo ver. We mogen eindelijk weer een hengeltje uitgooien op centerparcs De Huttenheugte.Na dat de wedstrijd in juni was afgelast was het nog afwachten of we in september wel terecht konden. Na veel overleg en aanpassingen kregen we toestemming. Hiervoor wil ik Bennie v t zandt bedanken. We kregen natuurlijk wel een paar regels mee in verband met het corona virus. De teamcaptains mochten alleen aanwezig zijn bij de loting en de loting werd door een medewerker van centerparcs gedaan. Met andere woorden er werd voor de teams geloot. Ook gaat de jaarlijkse BBQ niet door. Hiervoor hebben we chinees eten voor elk team kunnen regelen en dit word bij de huisjes afgeleverd. Dit houd in dat de feestavond niet door gaat en de vissers zich onderling moeten vermaken. Dat gaat vast wel lukken.

 

Centerparcs 

 

De loting werd geregeld en er zijn altijd plaatsen waar je wilt zitten.Vooral de grote steiger is gewild.Deze steiger word deze keer bezet door de witte hand onze vismaten uit hoogeveen Duo Kats en Bremer en Lute. Wij hebben ook niet de minste plek en mogen de vissen op nummer 10 vangen. Naast ons team Hengelsport Apeldoorn met Maickel vd Velde. Ik hoop niet dat hij zo goed vist als vorige week op de IJssel waar we een nieuw record vingen van 317 kg.

We zijn deze editie wel iets later begonnen. We vissen nu van vier tot vier. Er moest namelijk een team verkassen. De teams visten te dicht bij elkaar en in overleg hebben we besloten om de ruimtes er tussen groter te maken zo dat iedereen tevreden was. Het gaat om de gezelligheid en we willen absoluut geen problemen aan het water.

Cresta saga              Centerparcs De Huttenheugte             Cresta saga 

Helaas geen fotoreportage deze houd u te goed. Ik ben weer eens wat vergeten en kan geen fotos overzetten op de laptop. 

 

De eerste vissen zijn inmiddels al gevangen door team Hengelsport Apeldoorn  Dat is al een goed begin.

Later Meer

De Witvisser

 

 

De loting was alsvolgt:

 

Centerparcs 

Cresta saga                        Centerparcs De Huttenheugte                          Cresta saga 

Centerparcs

 

Cresta saga                        Centerparcs De Huttenheugte                          Cresta saga 

 

 

 

SHIMANO AEROCHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Maver Evezet