Algemeen nieuws

Herhalingen VIS TV XL 2020 van start (video)

Heb jij onlangs afleveringen van VIS TV XL gemist of kun je er gewoon geen genoeg van krijgen? Dan is er goed nieuws, want vanaf komend weekend is het hele seizoen opnieuw te zien.

 

 

Voor deze herhalingen stem je weer elke zondag af op de vertrouwde zender en het gebruikelijke tijdstip. In aflevering één – aanstaande zondag 26 juli van 09:30 tot 10:0 uur op RTL 7, check de promo hieronder – gaat het vizier onder meer op kroeskarper en roofvis. De zeven zondagen daarna volgen de resterende afleveringen van het seizoen.
 
 

Gevarieerd en vernieuwend

VIS TV XL is een sportvisprogramma op RTL7 van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Ook seizoen 2020 staat garant voor gevarieerde en vernieuwende sportvis-tv waar zowel de beginnende als gevorderde sportvisser van zal smullen. Het programma wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland samen met partners Pure Fishing, Sportvisserij Groningen Drenthe en Sportvisserij Fryslân.
 
 
GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerCHAMPION FEEDHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetSHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeWormenkwekerij WassePreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenBAITSHOP.NL