Algemeen nieuws

De Magnitude Molen van Preston Innovations.

De laatste jaren hebben wij veel tijd en moeite geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze range molens. Eén van de populairste modellen is de Magnitude, een uitstekende molen voor een vriendelijke prijs.

 

PRESTON  Magnitude

 


De Magnitude serie is gebaseerd op de Centris, onze topper op gebied van molens die zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. Net als bij de Centris is ook de Magnitude verkrijgbaar in een 320, 420 & 520 uitvoering, voor iedere discipline de juiste molen.

 

PRESTON  Magnitude

 

 
Het Powerdrive systeem verzekert een soepele en solide werking en de slip werkt vlekkeloos zoals je van een goede molen mag verwachten. De Magnitude is een geduchte concurrent binnen de prijs-range van deze molens die naast functionele features ook een fraai design hebben gekregen met de kenmerkende blauwe accenten.

 

PRESTON  Magnitude

 

 

 

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeBAITSHOP.NLHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos Dronten