Algemeen nieuws

Update coronavirus sportvisserij Nederland

Deze week maakte het kabinet bekend dat tenminste tot en met 1 juni alle evenementen – ongeacht groepsgrootte, aard en doel – verboden zijn. Hieronder vallen dus ook viswedstrijden, wedstrijdtrainingen, beurzen, cursussen, ledenvergaderingen en andere evenementen binnen de sportvisserij.

 

 

Sportvisserij Nederland hecht zeer aan de naleving van deze aangescherpte regels, omdat we net als iedereen willen bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus. Sportvissers die toch willen gaan vissen om een frisse neus te halen, krijgen van Sportvisserij Nederland het dringende verzoek om maatregelen van gemeentes na te leven en hoe dan ook de volgende richtlijnen in acht te nemen:

- Áls je gaat vissen, ga dan in je eentje - ook als je met een boot het water opgaat.
- Kies je stekken liefst in landelijk gebied, zodat je weinig andere mensen tegenkomt.
- Houd je te allen tijde aan de minimale afstand van 1,5 meter.

Blijf gezond

Dat de regels op dit moment zwaar voelen, is niet voor niets: ze zijn van groot belang voor onszelf en voor anderen. Houd je er dus aan en blijf gezond, dan kunnen we hopelijk snel weer als vanouds sportvissen.
 

Dossier

 
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerBAITSHOP.NLMaver EvezetPreston Innovations.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.HJG DRESCHERMarcel vd Eynde