Algemeen nieuws

Arnout vd Stadt test het nieuwe Sonubaits voer Banoffee.

Heel de wereld is in de ban van het coronavirus. België is in lockdown, daar mag zelf niet meer gevist worden. In Nederland vooralsnog wel, alleen niet in wedstrijdverband. Maar wij mogen nog steeds naar buiten en wij mogen nog steeds gaan vissen. Vandaag heb ik een dagje alleen vertoeft aan de Oude Rijn, het nieuwe Sonubaits Banoffee voer was binnen gekomen. Dit voertje wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen. Ik had twee afstanden aangevoerd net voor de midden en op ongeveer driekwart van het water.

 

SONUBAITS BANOFFEE

Klik op de foto voor een video van Arnout met vissen met de Sonubaits Banoffee  

 

Allebei de afstanden aangevoerd met 5 korfjes met wat geknipte wormen, casters en pinkies. Begonnen op de driekwart lijn en al snel volgde enkele beten zich achter elkaar op. Een kolblei, een paar voorns en een kleine bliek lagen al snel in het net. Maar toen werd het stil, nog enkele korfjes gevist en hopend op een grote vis alleen deze bleef uit. Terug met mijn favoriete Supera SL 11 Ft naar de middenlijn, ook daar enkele beten achterelkaar, alleen deze vissen waren beduidend groter als op de driekwart lijn. In tegenstelling tot die lijn bleef ik hier wel de beet erin houden. Waarschijnlijk zorgde de koude noordoosten wind ervoor dat de vis zich in het diepere gedeelte van het water op hield.

 

SONUBAITS BANOFFEE

Klik op de foto voor een video van Arnout met vissen met de Sonubaits Banoffee  

Na verloop van tijd ving ik hier zelfs een paar hele mooie dikke brasems. Ondanks de frisse wind was het heerlijk vertoeven aan de waterkant en heb ik enorm genoten. In het normale dagelijkse leven denken we hier niet zo heel erg over na. Maar nu enkele landen in een complete lockdown zitten vanwege het Corona virus, mogen wij ons in de handen knijpen dat we nog steeds kunnen en mogen vissen. A.s. weekend wordt prachtig weer dus ideaal om een paar uurtjes langs de waterkant te vertoeven. Wees wel voorzichtig en blijf op gepaste afstand van elkaar ! Wij wensen iedereen veel sterkte en een hele goeie gezondheid toe.

 

SONUBAITS BANOFFEE

Klik op de foto voor een video van Arnout met vissen met de Sonubaits Banoffee  

 

 

Preston Innovations                       Preston Innovations                       Preston Innovations

 

 

 

Hengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLSHIMANO AEROMaver EvezetPreston Innovations.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd Eynde