Algemeen nieuws

Op bezoek bij 20 jaar Hengelsport Sappemeer. (Verslag)

Afgelopen weekend was het twintig jaar geleden dat Hengelsport Sappemeer de deuren opende.Voor mij een reden om daar even op bezoek te gaan.  We hebben met de Witvisser al jaren een samenwerking met Cobi en Otto van Hengelsport Sappemeer. Ook het team kennen wij al jaren. We komen deze mannen al jaren tegen aan de waterkant en ik heb menig wedstrijd met hun gevist.

 

Hengelsport

 

Ik had het erg druk de laatste weken en besloot in de middag die kant op te gaan. Ik had de keuze om via Groningen te gaan of via Zuidlaren. Zuidlaren is binnendoor maar hier kon je niet door rijden. Ik had besloten om via Zuidlaren te gaan dan kon ik gelijk even kijken of er nog vissers aanwezig waren bij het zuidlaarder vaartje. Bij Zuidlaren aangekomen zag ik een paar vissers zitten. Ik dacht zal ik even langs gaan of zal ik door rijden. Ik besloot om maar door te rijden aangezien het al bijna half drie was. Ik zag niet wie er op dat moment zaten maar er werd wel vis gevangen. tijdens het langsrijden zag ik zo drie vissen uit het water komen.

 

Hengelsport

 

Even later was ik bij Hengelsport Sappemeer. Ik kon de auto mooi voor de winkel parkeren er was net iemand weggereden. Een meevaller.  Binnengekomen zag ik dat Otto en Cobi druk bezig waren met het helpen van de klanten. Ook Teamlid  Albert Tamminga was in de winkel. Met Albert heb ik leuke tijden in Ierland gehad. We hebben daar veel gelachen. Eerst maar even bij kletsen met Albert de rest was nog druk bezig. Albert was toe aan een paar nieuwe hengels en had de nieuwe preston Supera SL 11' 30gram ( 3.30 meter ) feeders klaar liggen om mee te nemen. Het duurde niet lang en de verhalen kwamen los over de actie van hengels en aanbeten en waar je nu vis kon vangen. Ja Albert vist ook in de winter door.

 

Hengelsport

 

Ik ben nu even aan het acclimatiseren. Ik heb nu veel andere dingen te doen. De klanten waren geholpen en het was koffietijd. Gezamenlijk naar de relaxruimte/kantine en daar werd ons een bak koffie aangeboden met een stuk gebak. Nu ben ik aan de lijn maar dit kon ik niet af slaan. Een prachtige taart van EVEZET werd aangesneden. En ik moet zeggen die smaakte mij goed het stukje taart was zo weg. Nog even wat over mijn lijnen. Voor dat mensen mij overslaan met lekkernijen in verband met mijn lijnen. Ik ben al tien jaar aan het lijnen. We hebben een hele tijd zitten kletsen in de relaxruimte/kantine zo dat het weer hoog tijd voor mij was om weer naar huis te gaan. Anders had ik de hond in de pot. En daar heb ik natuurlijk geen belang bij.

 

Hengelsport

 

We hebben nog even een rondje gemaakt in de winkel en ik zag dat er weer was uitgebreid. Voor in de winkel stond nu een groot gedeelte vol met Preston en Maver artikelen. Dat zag er goed uit. Elk stukje ruimte in de winkel word goed benut. Het staat goed vol en er is van alles te krijgen.

 

Hengelsport

 

Aangezien ik nu in Sappemeer was en het nog al een stukje rijden is hebben we het ook nog even over de eindprijs van de witvisser van het jaar gehad. We hebben afgesproken dat de prijsuitreiking van de witvisser van het jaar tijdens de hengelsport beurs van Hengelsport Sappemeer gaat plaats vinden op 15 Maart. Een mooie gelegenheid met extra publiek.

Dat was een mooie afsluiting voor mij en na het schudden van een aantal handen ben ik weer huiswaarts gegaan. En was denk je. De hond ……………….

 

De Witvisser   

 

 

 

Hengelsport

 

 

 

BAITSHOP.NLMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERS