Algemeen nieuws

20 jaar Hengelsport Sappemeer. ( 20% jubileum korting)

Wij bestaan 20 jaar en willen dat met jullie vieren daarom
20 % korting en een kassa bonnen actie met leuke hengelsportprijzen vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2020 .

 

hengelsport sappemeer

 

We begonnen in 2000 op nr 133 met 100 vierkante meters en hierin hadden wij maar een paar meter hengelsport en na 5 jaar waren wij eruit gegroeid en was de vraag naar hengelsport steeds groter en was er een nieuwe uitdaging .
Het pand aangekocht op Noorderstraat 107 en deze helemaal gestript en verbouwd .

Dit pand op nr 107 hebben wij twee jaar de winkel gehad en toen kwam het huidige pand in beeld wonen en werken op één adres .

Dat leek ons ideaal en hebben dit aangekocht en ook deze verbouwd en de laatste loodjes en alles is klaar en kunnen wij in het weekend ook een keer iets anders doen dan verbouwen .
In de jaren de winkel veranderd eerst de dierenspeciaalzaak gestopt en een paar jaar later ook de aquariumafdeling . En nu alleen nog hengelsport en we zijn hier zeer tevreden over ook omdat soms de gezondheid niet meewerkt en met nog steeds een groeiende klantenkring hebben wij voor de komende jaren er zeker nog veel plezier in .

 

hengelsport sappemeer

 

Wij al verschillende teams hebben gehad maar door assortiment verandering dan weer andere samenstelling nu hebben wij al jaren het Evezet Maver Hengelsportsappemeer team en samen met groothandel Evezet is de samenwerking super en ook hebben wij via hun zeker veel ondersteuning bij verschillende evenementen en wedstrijden .
En samen met verschillende verenigingen en vrijwilligers een goede ondersteuning wederzijds .

 

hengelsport sappemeer

Voor elk wat wils  Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.                     Voor elk wat wils  Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.                         Voor elk wat wils  Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.

Ook is er elk jaar weer veel nieuw materiaal op de markt en hebben sinds 4 jaar ook een eigen hengelsportbeurs nu voor de vijfde keer georganiseerd op 15 maart 2020 in Wijkcentrum de Kern om onze klanten eens te laten zien wat er nieuw is in de markt want onze winkel is niet zo groot om dit allemaal onderdak te hebben maar altijd wel is te bestellen via onze webshop www.hengelsportsappemeer.nl of via de winkel . En wat is er mooier om even via de groothandels een goede uitleg te krijgen over de nieuwste snufjes en het zelf ook even te voelen en te ruiken en voor sommigen zelfs te proeven . Ook zijn er verenigingen aanwezig voor een goede uitleg en wij er samen weer een mooie dag van hopen te maken en dit aan het begin van het hengelsportseizoen 2020

 

hengelsport sappemeer

 

hengelsport sappemeer

 

 

 

 

FREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetHJG DRESCHERPreston Innovations.Marcel vd EyndeSHIMANO AERO