Algemeen nieuws

Copra melasse

Dit wordt gemaakt van het vruchtvlees van de kokos en is een mengsel van kokosmeel en melasse. Is donkerbruin van kleur omdat het is aangezoet met suikerstroop ( Melasse is een overblijfsel bij de raffinage van suiker uit de suikerbieten. )

 

Copra Melasse

 

Om de melasse, een restproduct van de suikerbereiding op te zuigen, wordt chocomel gebruikt, vandaar de naam coprahmelasse.
Goede coprahmelasse is donker van kleur, is vettig, eetbaar, een goede binder en zorgt voor een zoete smaak. Wordt vooral gebruikt voor het lokken van grote vis bij het vissen op brasem.
Voedingswaarde : erg voedzaam.
Coprah is laxerend en mag daarom tot maximaal 30 % in een voer gebruikt worden.
Het is zeer geschikt voor het grondvoer, geurt sterk en kleeft. Vandaar dat het niet makkelijk is het homogeen door het voer te mengen.
Kan eventueel notenmeel vervangen. Maximaal 15%.

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimBAITSHOP.NL