24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

GURU Knowledge is power.Maver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro FishingSHIMANO AEROJWP WaterserviceMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij Wasse

Algemeen nieuws

Barbeel Koppelwedstrijd inschrijving staat open en de parkoersen zijn bekend!

Na de geslaagde voorgaande edities staat ook dit jaar de Barbeel Koppelwedstrijd weer gepland! Op zaterdag 7 oktober a.s. vindt in de IJssel de barbeel koppelwedstrijd plaats. Bij deze koppelwedstrijd zijn mooie geldprijzen te winnen, maar de gezelligheid staat voorop. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit unieke evenement!

 
 
 
Net zoals vorig jaar gaan de vissers er in koppels van 2 personen op uit om barbeel te vangen vanaf de kant in de IJssel! Het parkoers is bijna gelijk aan die van de vorige editie. Klik hier om de wedstrijdparkoersen in te zien. De verzamellocatie zal zijn bij Eethuis De Veerstoep, Bronkhorsterweg 22, 6971 JA Brummen. Vanaf hier zullen de koppels zich verplaatsen over 3 verschillende wedstrijdtrajecten langs de IJssel.
 

Meedoen?

Opgeven kan per koppel. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,= per koppel, dit bedrag komt volledig ten goede aan de prijzenpot. De prijzenpot is 1 op 4 en daarnaast is er vooraf een drankje en na afloop een hapje en een drankje beschikbaar vanuit de organisatie.
We hebben slechts plek voor 23 koppels en Vol is Vol, dus wacht niet te lang met opgeven.
 
 
 
 
Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro FishingJWP WaterserviceMarcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.