SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

Maver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROJWP WaterserviceMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro Fishing

Algemeen nieuws

Gezeligheidsvisdag Team Ratjetoe tegen Koopman van den Eynde. (verslag Eerko Slagter)

Team Ratjetoe tegen Koopman van den Eynde zondag 12 maart 2023. Ondergetekende had het idee opgevat om een gezeligheidsvisdag te organiseren tussen 2 teams,en bij het woordje gezelligheid kom je al snel uit bij team Koopman.Er werd door allen gelijk enthousiast gereageerd en een datum wer geprikt. Helaas kon alleen Bernd Schäfer niet aanwezig zijn en er werd besloten om nog 2 gastvissers uit te nodigen en voor ons dus 3.
 Koopman vd Eynde  Ratjetoe
De wedstrijd werd gevist in het havenkanaal te Assen en de loting was zodanig geregeld dat de vissers van beide teams om en om zaten en hierdoor beide een kopstek hadden. Typisch was dat beide kopstekken vandaag niet heilig waren. (of zou het aan de vissers hebben gelegen ) Tijdens het opbouwen van de spullen en het eerste uur van de wedstrijd, werd er gevist onder winterse sneeuw taferelen, dit heeft wel iets magisch, alleen de kerstman ontbrak nog. Het betrof een feeder wedstrijd en met de fijnste topjes,onderlijntjes en haakje 20 werd alles uit de kast gehaald om toch maar die éne vis te verleiden tot een aanbeet.Uiteraard hierdoor ook vele los schieters wat nogal eens frustratie opleverde.
Koopman vd Eynde  Ratjetoe 
Anita was er ook bij en voorzag ons tussendoor van een lekkernij. Bij de weging bleef het tot het laatst toe spannend daar er besloten was om al het vis van beide teams bij elkaar op te tellen en zo de winnaars te bepalen.De prijs bestond uit dat de verliezers nadien het eten (en drinken) zouden betalen van de winnaars en deze dag gezamenlijk af te sluiten in een eetcafé te Eext (aanrader trouwens)

Koopman vd Eynde  Ratjetoe

 
De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door team Koopman die als team toch wat meer ervaring hebben op dit water.Nadien werd het uiteraard nog zeer rumoerig en gezellig en de contacten werden gelijk gelegd om dit nogmaals te doen maar dan op een ander water en dan met de vaste stok.
Mochten er trouwens meer teams het tegen ons willen opnemen dan kan er contact worden gelegd.
Ik/wij willen een ieder hartelijk danken en dan vooral onze gast vissers voor deze heugelijke dag.
Tot de volgende ronde!
Eerko Slagter.
 
 Koopman vd Eynde  Ratjetoe
 
Koopman vd Eynde  Ratjetoe
 
Koopman vd Eynde  Ratjetoe
 
Koopman vd Eynde  Ratjetoe
 
Koopman vd Eynde  Ratjetoe
 
 
 
 
Maver EvezetNytro FishingMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROJWP WaterserviceVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij Wasse