Algemeen nieuws

Tackle Guru Benelux π™π™žπ™«π™š 𝙧𝙨𝙬 π™«π™žπ™¨π™ π™žπ™¨π™© π™©π™šπ™§π™ͺπ™œ 𝙀π™₯ π™¨π™©π™€π™˜π™ !

Deze viskist hebben we in samenwerking met het gerenommeerde RIVE ontworpen. Rive staat al jaren bekend om hun ongeΓ«venaarde kwaliteit op het gebeid van vis kisten. Nauw samenwerkend met ons team van product ontwikkelaars en teamleden hebben wij het voor elkaar gekregen om deze unieke kist te voorzien van allerlei nieuwe en unieke eigenschappen. Het resultaat is een kist die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens functioneel, robuust en stabiel is.
 

Tackle Guru Benelux

 
 
De RWS kist is voorzien van het volledige waterdichte RWS systeem dat ervoor zorgt dat er geen water meer in de verschillende lades kan komen. Het comfortabele en extra grote zitkussen is ook waterdicht, enorm comfortabel en zorgt voor een kleine overlapping van de schuiflades wat ook weer voorkomt dat water en vuil in de lades terecht komt.
 
Tackle Guru Benelux
 
FREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROCHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseMarcel vd Eynde