Algemeen nieuws

De Shimano ERO X7 feederhengels.

De AERO X7 feederhengels zijn zeer veelzijdig.
Alle technische specificaties bij elkaar opgeteld maken de X7 hengels tot iets speciaals.
SHIMANO AERO
 
Denk aan de hoogwaardige High Modulus low resin carbon blanks, de mogelijkheid om het handdeel te verlengen voor extra werpvermogen en spliced topdelen (in plaats van standaard carrier deel in combinatie met losse topjes) voor een naadloze integratie. De Kigan 3D Zirconia anti tangle geleideogen zijn gekozen om de optimale werpeigenschappen te garanderen. De oogstrelende subtiele cosmetics en duurzame Fuji VSS molenhouder, geïntegreerd in de hoogwaardige kurken greep maken het geheel helemaal af. De zwaardere 13ft (3.96m) Distance feeder is trouwens niet alleen het perfecte wapen voor zeer groot water en rivieren met de korf. Door de dempende actie kan deze ook ingezet worden voor het method feederen op extreme afstanden met zwaardere 40 tot 75 grams method/hybrid feeders.
SHIMANO AERO
 
Check hier Aero teamlid Nick Speed die zijn feeder subtiel richting horizon verplaatst. Hij wist op afstand diverse mooie karpers te strikken.
 
 
 
 
T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeMaver EvezetWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - Cresta