Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

De Shimano Aero Pro 3 Meter Power schepnetsteel. (2)

De nieuwste toevoeging aan het Shimano Aero assortiment is de Aero Pro 3 Meter Power schepnetsteel.
De Shimano Aero Pro Landing Net Handle heeft dezelfde look & feel als de Aero hengels en is de ideale keuze voor de hedendaagse witvisser. De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele zilveren details maken de Aero pro een lust voor het oog.
Aero Pro
 
Deze 2-delige schepnetsteel is 3 meter lang, gefabriceerd van hoogwaardig en extreem sterk carbon waardoor de steel snaar strak en licht in gewicht is. Dit voel je direct tijdens het scheppen van de vis. De strakheid en balans maken het scheppen van de vis zoveel sneller en makkelijker. Dit komt mede door het slimme ontwerp en taper van de blank.
Vind jouw visserij plaats op de vijvers en carpadromes, heb je wat meer power nodig gezien de gemiddelde gewichten van je beoogde vis maar wil je toch een strakke en lichte schepnetsteel? Dan is deze Aero Pro Power versie de ideale keuze.
Aero Pro
 
De steel is middels de apart verkrijgbare Mini Extension te verlengen en aan te passen aan de omstandigheden. Net even die extra lengte bij een hogere steiger/visplek bijvoorbeeld, zonder dat je direct naar een veel langere 4 of 4,5 meter steel hoeft te grijpen. Geleverd met duurzame en lichtgewicht beschermdoppen.
Aero Pro
 
Aero Pro Power Landing Net Handle (AEPROLNH30P)
Adviesprijs €149,95
 
 
 
T Wisentbos DrontenPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLHengelsport SappemeerHJG DRESCHERMarcel vd EyndeCHAMPION FEEDMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AERO