SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

GURU Knowledge is power.Maver EvezetWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AERONytro FishingJWP Waterservice

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Team Shimano Aero - nog steeds op koers…

Het Shimano Aero team viste onlangs weer 2 wedstrijden voor de NK Commercial Teams competitie. De concurrentie is zeer hoog dit jaar en alle 20 teams zijn enorm geïnspireerd om de titel, beste commercial team van Nederland over te nemen van Team Shimano Aero.
SHIMANO AERO
Onlangs trad het team aan voor de 3e wedstrijd in de reeks van vijf wedstrijden. De Kool was het platform en vijver met een hele specifieke aanpak een echte krachttoer gezien het feit dat de vissen groot en enorm sterk zijn. Ondanks dat het team veel uren aan voorbereiding en training had gestoken moesten Marco, Kris, Jochem en Jorg toch de meerdere erkennen van een tweetal andere teams. Een derde plaats was een feit. Slechts enkele vissen wel of niet landen maakte het verschil op deze dag en alles zat net even niet mee. Ook dat hoort bij vissen en komt bij elk team wel eens voor! Wel een mooie dag veel teamspirit en leuke tegenstanders.
SHIMANO AERO
Wedstrijd nummer 4 vond afgelopen week plaats op de vijver van Nolderwoud. Een prachtig complex met een ruim bestand aan F1, schub- en spiegelkarper. De vijver was geheel onbekend terrein voor het team. Als je nog nooit op een specifiek water bent geweest mis je gewoon de specifieke kennis van dat water hoe te vissen. Gelukkig gaf de input van bevriende collega’s uit het netwerk het team vooraf wel een redelijk beeld wat te verwachten.
Op de dag voor de wedstrijd namen alle teamleden ook deel aan de voorselectie van het NK Vijvervissen. Dat was een goede greep en daar werd al snel duidelijk wat de aanpak moest worden. Jorg wist zich ook nog te plaatsen voor de finale van het NK vijvervissen. De tegenstanders waren voornamelijk teams die dit water als hun thuiswater beschouwen dus ze stonden op scherp.
SHIMANO AERO
 
Het team verbleef 3 dagen op recreatiepark Westerbergen en onder genot van een drankje en een hapje werden daar de laatste puntjes besproken. De Loting was het team gunstig gezind en met een gewicht van meer dan 250 kg en 17 punten wisten Jorg, Kristian, Dirck en Ton met ruime cijfers de winst te pakken.
De laatste wedstrijd wordt gevist op 10 september aan De Vossekuil. Ook daar moet team Shimano wederom aantreden tegen sterke teams die allen nog kans maken op een finale plek.
Mooie strijd, leuke teams!
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.JWP WaterserviceMarcel vd EyndeMaver EvezetSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro Fishing