De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDSHIMANO AEROBAITSHOP.NLHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.Maver EvezetMarcel vd EyndeHengelsport Sappemeer

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

* GURU 2 DAAGSE UITSLAG * Nolderwoud

* GURU 2 DAAGSE UITSLAG * De Guru Duitsland 2 daagse zit er weer op. De 2e dag is er nog weer wat meer vis gevangen dan de 1e dag. 3 Winnaars wonnen een ticket voor de finale in België. Marco B wist beide dagen een 1 te vissen en won de wedstrijd met maar 2 punten en een totaalgewicht van 127 kg 560 gram Knap 2e en ook super sterk gevist, Sven de Wall met 3 punten en een gewicht van 131 kg en 220 gram 3e, onze eigen Topper Gerrit Evers met evenveel punten als Jeroen Peters, maar met meer gewicht. 137 kg en 30 gram. Axel Heuser en Holger Wolf hadden de organisatie perfect voor elkaar. Dat moet zeker even gezegd worden. Gezellige mensen, veel vis en sportiviteit. Kortom weer een prachtig visweekend achter de rug.

 

nolderwold

 

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerHJG DRESCHERMaver EvezetPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.