banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMatrixSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomGURU Knowledge is power.Preston Innovations.T Wisentbos Dronten