banner de witvisser

Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WassePreston Innovations.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.