banner de witvisser

GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomTopdobbersDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos Dronten

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

TopdobbersPreston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.MatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.