banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.De BaitshopMarcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.