banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij Wasse