banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndePreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.