banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.MatrixMarcel vd EyndeTopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.CarpzoomGURU Knowledge is power.T Wisentbos Dronten

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.