banner de witvisser

Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.TopdobbersMatrixSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndePreston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.Topdobbers