banner de witvisser

Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Gruppen Angelsport Emlichheim