banner de witvisser

Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.LASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaMatrixGURU Knowledge is power.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomPreston Innovations.T Wisentbos DrontenMatrixSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerTopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOGURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

Verkoop & Aanbiedingen

Walter medium float matchhengelVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-Hengelsteun