banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerPreston Innovations.De BaitshopVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.