banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOHengelsport SappemeerTopdobbersGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeCarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.Matrix

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersPreston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomT Wisentbos DrontenHengelsport en Botenbeurs 2017Marcel vd EyndeLASEBOWormenkwekerij WasseMatrixSOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunBeetmelderElektrische kar voor je viskofferVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’