banner de witvisser

T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerMarcel vd EyndePreston Innovations.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij Wasse

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.