banner de witvisser

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersGURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaMatrix