banner de witvisser

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Saga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.