banner de witvisser

Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerCarpzoomGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.MatrixMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - Cresta

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerMatrixSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.