banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd Eynde