banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerPreston Innovations.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij Wasse