banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.MatrixHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndePreston Innovations.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaMatrixHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Topdobbers