banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Sappemeer