banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Marcel vd Eynde

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.