banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomGURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.TopdobbersT Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenPreston Innovations.CarpzoomTopdobbersHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.