banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerTopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.CarpzoomMarcel vd Eynde

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomTopdobbersMatrixPreston Innovations.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.