banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseMarcel vd Eynde