banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

T Wisentbos DrontenPreston Innovations.TopdobbersHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.