banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersPreston Innovations.MatrixCarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.