banner de witvisser

TopdobbersMatrixSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport SappemeerCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.T Wisentbos Dronten

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMatrixHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerCarpzoomLASEBOTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.

Verkoop & Aanbiedingen

Viskoffer met plateauBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Voordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskofferWalter medium float matchhengelDriepoot-Hengelsteun