banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.MatrixT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Preston Innovations.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenCarpzoomMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerTopdobbersGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.