banner de witvisser

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOHengelsport SappemeerCarpzoomTopdobbersMatrixPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport en Botenbeurs 2017GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOT Wisentbos DrontenCarpzoomSOLITH Fish - CrestaTopdobbersDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeMatrixWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.

Verkoop & Aanbiedingen

Walter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferBeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’