banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Baitshop

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.