banner de witvisser

De BaitshopHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De karper is een beenvis uit de orde van karperachtigen. De vis kan tot 120 cm lang worden.De karper is herkenbaar aan zijn 4 baarddraden, twee korte op de bovenlip, twee lange in de mondhoeken en de lange rugvin met zeer sterke eerste vinstralen. Vinstralen: rugvin, 20-28, Aarsvin,8-9. Schubben langs de zijlijn 33-40 In de natuur kan hij 30-40 jaar worden.

Er bestaan diverse verschijningsvormen van de karper: de wilde of boerenkarper, de schubkarper, de edel- of spiegelkarper, de rijenkarper, de leder- of naaktkarper en de volschub spiegelkarper.

GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij Wasse