banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Saga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.

brasemDe volwassen brasem heeft een typische ruitvorm, is afgeplat en heeft een lange aarsvin en een korte puntige rugvin. Zo kunnen ze 's zomers wel herkend worden als het zuurstofgebrek ze naar de oppervlakte dwingt. De vinnen zijn grijzig of zwart en nooit gekleurd. In de paaitijd kunnen mannetjes herkend worden aan de paaiuitslag, keiharde wratjes op de kop en kieuwdeksel.

De kleur is variabel en hangt sterk samen met de helderheid en begroeiing van het water. Bij helder begroeid water krijgt de brasem een bronzen kleur, in rivieren en troebele plasjes is hij meer zilverachtig met een wat gelige gloed.

Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerMarcel vd EyndePreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.