banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.

brasemDe volwassen brasem heeft een typische ruitvorm, is afgeplat en heeft een lange aarsvin en een korte puntige rugvin. Zo kunnen ze 's zomers wel herkend worden als het zuurstofgebrek ze naar de oppervlakte dwingt. De vinnen zijn grijzig of zwart en nooit gekleurd. In de paaitijd kunnen mannetjes herkend worden aan de paaiuitslag, keiharde wratjes op de kop en kieuwdeksel.

De kleur is variabel en hangt sterk samen met de helderheid en begroeiing van het water. Bij helder begroeid water krijgt de brasem een bronzen kleur, in rivieren en troebele plasjes is hij meer zilverachtig met een wat gelige gloed.

GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndePreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.