banner de witvisser

LASEBOHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomWormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.

brasemDe volwassen brasem heeft een typische ruitvorm, is afgeplat en heeft een lange aarsvin en een korte puntige rugvin. Zo kunnen ze 's zomers wel herkend worden als het zuurstofgebrek ze naar de oppervlakte dwingt. De vinnen zijn grijzig of zwart en nooit gekleurd. In de paaitijd kunnen mannetjes herkend worden aan de paaiuitslag, keiharde wratjes op de kop en kieuwdeksel.

De kleur is variabel en hangt sterk samen met de helderheid en begroeiing van het water. Bij helder begroeid water krijgt de brasem een bronzen kleur, in rivieren en troebele plasjes is hij meer zilverachtig met een wat gelige gloed.

De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeCarpzoomSOLITH Fish - CrestaLASEBOWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Viskoffer met plateauDriepoot-HengelsteunWalter medium float matchhengelVoordeelset: 2 stuks S-WimmerKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferBeetmelder