banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseMatrixSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomPreston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOT Wisentbos DrontenTopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.

brasemDe volwassen brasem heeft een typische ruitvorm, is afgeplat en heeft een lange aarsvin en een korte puntige rugvin. Zo kunnen ze 's zomers wel herkend worden als het zuurstofgebrek ze naar de oppervlakte dwingt. De vinnen zijn grijzig of zwart en nooit gekleurd. In de paaitijd kunnen mannetjes herkend worden aan de paaiuitslag, keiharde wratjes op de kop en kieuwdeksel.

De kleur is variabel en hangt sterk samen met de helderheid en begroeiing van het water. Bij helder begroeid water krijgt de brasem een bronzen kleur, in rivieren en troebele plasjes is hij meer zilverachtig met een wat gelige gloed.

LASEBOHengelsport Hennie Kruidenier.MatrixHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport en Botenbeurs 2017Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Verkoop & Aanbiedingen

BeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Voordeelset: 2 stuks S-WimmerDriepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferViskoffer met plateauWalter medium float matchhengel