banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Preston Innovations.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenLASEBOVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaHengelsport en Botenbeurs 2017Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

CarpzoomHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseLASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaHengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.

Verkoop & Aanbiedingen

Walter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferViskoffer met plateauBeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer