banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixHengelsport SappemeerPreston Innovations.GURU Knowledge is power.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.CarpzoomMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

GURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomTopdobbersT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.