banner de witvisser

T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.