banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.MatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomT Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.TopdobbersHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenTopdobbersMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.