banner de witvisser

Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseTopdobbersPreston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOHengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.MatrixGURU Knowledge is power.CarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.LASEBOHengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij Wasse

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer