banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeWormenkwekerij Wasse