banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Marcel vd EyndePreston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij Wasse

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.