banner de witvisser

Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.