banner de witvisser

Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.TopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.

Ben je op zoek naar een mooie vakantie voor het hele gezin kom dan naar Vakantiepark Bergumermeer. Ideaal voor de visser die graag tijdens de vakantie een hengeltje uit gooit.

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Vissen op de camping

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien. 

 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersT Wisentbos DrontenCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.