banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Hengelsport SappemeerMatrixGURU Knowledge is power.Hengelsport en Botenbeurs 2017HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.LASEBOTopdobbersT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseCarpzoom

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Vissen op de camping

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien. 

 

De Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport en Botenbeurs 2017Marcel vd EyndeLASEBOCarpzoomPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenMatrixWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Verkoop & Aanbiedingen

Elektrische kar voor je viskofferBeetmelderWalter medium float matchhengelVoordeelset: 2 stuks S-WimmerKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Viskoffer met plateauDriepoot-Hengelsteun