banner de witvisser

Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomTopdobbersT Wisentbos DrontenMatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Vissen op de camping

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien. 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixT Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaCarpzoomMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.