banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseTopdobbersSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomMatrixMarcel vd Eynde

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Vissen op de camping

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien. 

 

Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.CarpzoomPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Verkoop & Aanbiedingen

Voordeelset: 2 stuks S-WimmerBeetmelderElektrische kar voor je viskofferDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’