banner de witvisser

Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersCarpzoomGURU Knowledge is power.

Ben je op zoek naar een mooie vakantie voor het hele gezin kom dan naar Vakantiepark Bergumermeer. Ideaal voor de visser die graag tijdens de vakantie een hengeltje uit gooit.

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Vissen op de camping

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien. 

 

Hengelsport SappemeerMatrixSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenTopdobbers