banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndePreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.

Ben je op zoek naar een mooie vakantie voor het hele gezin kom dan naar Vakantiepark Bergumermeer. Ideaal voor de visser die graag tijdens de vakantie een hengeltje uit gooit.

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Vissen op de camping

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien. 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport Sappemeer