banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenDe BaitshopPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - Cresta

Afgelopen zaterdag was het een prachtige zonnige dag. Het had die ochtend gevroren en de vraag was of dit invloed had op de wedstrijd. Om half 10 werd het startsein gegeven en de wedstrijd kon beginnen. Er werd wel wat gevangen maar de topvangsten bleven vandaag uit.

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd door de camping De Wedderbergen om met een paar vissers te gaan vissen op de vijver waar vorig jaar Karper is uitgezet. Men was zeer benieuwd hoe het met de karpers ging. De hele winter was er niet gevist op de vijver. De vissers de ik mee vroeg waren direct bereid om mee te gaan. Ik had Jan Epping benaderd om daar te gaan vissen Jan is ook al een aantal jaren bezoeker van deze mooie gezins camping.

Afgelopen zaterdag is er weer een wedstrijd gevist op De Sprong in Boxmeer. Er werd op een aantal steigers zeer goed gevangen. Tinny Slaats wist drieenvijftig kilo vis aan te bieden tijdens de weging. Hiermee won Tinny de wedstrijd. Peter vd Vaart ving zevenenveertig kilo en op plaats drie was het Jack Dohmen met bijna vierendertig kilo.

Di 14 april was de eerste koppel wedstrijd van vc den Bliek challenge. Deze challenge

bestaande uit 6 wedstrijden is georganiseerd door Vc Den bliek uit Boxtel en wordt gehouden op carp fischery De Sprong te Boxmeer. Maar liefs 13 koppels kwamen s,morgens opdagen om aan deze leuke di competitie mee te doen.

Gisteren, zaterdag 11 april 2e karperwedstrijd van 2015 gevist. Het weer begon goed 's morgens, maar tegen de middag werd het helaas minder.... In totaal is er 124,45 kilo gevangen.

Fish-inn had afgelopen maanden een ludieke actie op touw gezet waarbij vijftien 'amateurvissers' het kunnen opnemen tegen vijftien vissers van de absolute wereldtop van de vijvervisserij. Er zou gevist worden bij De Sprong in Boxmeer. Afgelopen zaterdag werd deze wedstrijd gevist.

Zaterdag 3 januari was het dan zover, de meet & greet op de karpervijver bij Tom`s Creek te Lelystad! Deze M&G was gezamenlijk door “Witvissers” en “Witvissers Wedstrijden N.O.M Nederland” opgezet en met met succes! In no-time waren de aanmeldingen binnen, er stonden twee mensen op de reservelijst, die konden ook mee!

Ik was deze week van plan om nog een keer naar de Woldstek in Ruinerwold te gaan om weer een poging te doen om een paar karpers met de vaste stok te vangen. Toevallig hoorde ik via Manfred Drenthen dat Gerrit Evers ook van plan was om daar te vissen.

Na mijn goede ervaring van de vorige keer bij de woldstek had ik afgesproken met Henk Dunnink om een keer samen op karper te vissen. Henk vist al een tijd op Karper met de vaste stok en kent dit al goed. Henk zit in het team van de Vossekuil. We hadden om half negen afgesproken bij De Woldstek.

Zondagmorgen 8 uur was iedereen aanwezig voor de loting. In totaal hadden zich 7 deelnemers ingeschreven. Om half 10 gaf Andre het startsein en de wedstrijd is begonnen. Het weer viel wel iets tegen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Hengelsport Hennie Kruidenier.BAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - Cresta