banner de witvisser

De BaitshopSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

De Ark liet zich weer eens van zijn slechtste kant zien er moest flink geschraapt worden om een visje te vangen. De meeste vis werd gevangen aan de overkant en ja dat is wel meer dan 90 meter gooien en dat is niet voor een ieder weggelegd. De eerste plekken na het viaduct zijn vaak de beste, daar vielen dan ook de prijzen in vak A. Op de stekken in vak B was het op voorhand niet te zeggen waar de winnaar zit, alhoewel het is bij de Blauwe Zeelt tegenwoordig gebruikelijk dat Peter van Drie en Wil Rennes in de prijzen zitten, zo ook nu weer. Het winnende koppel uit België zijn leuke gasten en uitstekende vissers gaan we meer van horen !

 

 

Vak A
D Kwanten - I Schuurmans 13.200 kg
K de Boer - A Monbarg 5.820 kg
R van Os - E de Lange 2.290 kg

 

 

Vak B
P van Drie - W Rennes 9.700 kg
G Pakvis - P van de Willik 8.310 kg
M Bosmans - H Mikkens 7.600 kg

Nu ben ik wel gewend om commentaar te krijgen maar de opmerking "zaten we niet te ver uit elkaar" daar kon ik een glimlach niet onder drukken.

Op naar de volgende wedstrijd "DE ZWARTE PIETEN CUP" en dat beloofd heel wat te worden.

 

 

 

 

 

Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - Cresta