banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Preston Innovations.

De eerste editie van de Aluvation koppelwedstrijd aan de Westerwoldse Aa te Bad Nieuweschans was een groot succes. Onder prettige weersomstandigheden werd er in totaal 180.400 gram vis gevangen. Deze wedstrijd is een succes geworden mede door de sponsoring van een groot barbecue en muziek  van Bas Nanninga eigenaar van Aluvation. De Bastion Vissers inmiddels een begrip in het noorden van het land hebben Bas geholpen met het organiseren van deze wedstrijd waar maar liefst 30 koppels aan deelnamen.

 

 

De overall winnaars en tevens vak C winnaar van dit evenement zijn geworden, Peter en Altjo Imminga met 23.900 gram.

Winnaars vak B: Martin Feikens en Thomas Dirksen met 20.200 gram

Winnaars vak A: Henk Boiten en Henk Kraster met 15.850 gram

De 2e  en 3e prijs van vak A zijn geworden Henk Doddema en Eric Korte (5000gr) Stefan Glazenborg en Reint Aukes (3100gr)

De 2e   en 3e prijs van vak B zijn geworden Pieter Scholtens en Aljan Brink (15.350gr) Richard Beishuizen en Meindert v/d Wal (10.000gr)

De 2e   en 3e prijs van vak C zijn geworden Edwin Smit en Bernhard de Wit (20.550gr) Ernst Huisman en Bas Nanninga (14.700gr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto`s Frans Stegeman ( BNS nieuws )

 

 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndePreston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Sappemeer