banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.

Gisteren wierpen de ruim 40 deelnemers, onder een stralende zon, hun hengels uit in de Lutterhoofdwijk in De Krim. Gelukkig waren de vangsten iets beter als gisteren en kunnen de winnaars in ieder geval met een tevreden gevoel terugkijken op de tweede dag van de SVH Vis4Daagse.

 

 

H. van Til (eerste foto, links) eindigde als winnaar, tevens dagwinnaar, in vak A met 10.193 gram. Winnaar in vak B is H. Gruppen met 10.140 gram en D. Meinen (eerste foto, rechtsonder) werd met 5.777 gram winnaar in vak C. Allen gefeliciteerd! 
Deelnemer T. Leijrik (tweede foto, links) kwam tijdens het wegen tot de ontdekking dat er een gat in zijn leefnet zat. Hierdoor wisten een aantal vissen te ontsnappen, maar gelukkig bleven er o.a. nog twee zeelten in het net. Met 3.650 gram eindigde Leijrik als derde in vak C. Op de tweede foto, rechtsboven is J. Stoevelaar, tweede in vak A.

 

 

Morgen hebben de vissers een dagje vrij. Donderdag wordt er gevist aan het Stieltjeskanaal. Kom gerust een kijkje nemen!

 

 

2e dag vierdaagse SVH, deze twee zeelten een mooie bliek en een baars waren nog de enige vissen die in het leefnet overgebleven waren door een groot gat in het leefnet, een aantal mooie blieken en voorns hadden helaas de opening gevonden.Hierna bleef er nog 3650 gram over en werd daar 3e mee in het vak.

 

 

 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.