banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij Wasse

Zondag 7 juli organiseerde Albert Meier een koppelwedstrijd op Langebosch Veendam.

Aangezien Albert verhinderd was i.v.m. de zeslanden wedstrijd in Oostenrijk werd Richard Sanders gevraagd om deze wedstrijd over te nemen.

Langebosch bevat een goed visbestand, maar de grote vraag is hier altijd op welke afstand zwemt de vis.

 

 

Over het algemeen was het vandaag hoe verder hoe beter, de vissers die voor de vaste hengel hadden gekozen kregen het niet of nauwelijks aan de loop of alleen maar kleine vis.

Het koppel Roberto van Dam en Henk Jan Dijkstra hadden vanaf het begin de juiste feeder lengtes te pakken en wisten met ruim 27 kilo het B vak te winnen.

In het A vak was de winst voor Bert Brink en Nanne Potze met 15520 gram door op grote afstand te gaan vissen.

Alle koppels weer bedankt voor de opkomst en Hendrik Martens, Richard Fraiquin, Bernard de Wit en Anita voor de hulp bij het wegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - Cresta