banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Sappemeer

Zondag 7 juli organiseerde Albert Meier een koppelwedstrijd op Langebosch Veendam.

Aangezien Albert verhinderd was i.v.m. de zeslanden wedstrijd in Oostenrijk werd Richard Sanders gevraagd om deze wedstrijd over te nemen.

Langebosch bevat een goed visbestand, maar de grote vraag is hier altijd op welke afstand zwemt de vis.

 

 

Over het algemeen was het vandaag hoe verder hoe beter, de vissers die voor de vaste hengel hadden gekozen kregen het niet of nauwelijks aan de loop of alleen maar kleine vis.

Het koppel Roberto van Dam en Henk Jan Dijkstra hadden vanaf het begin de juiste feeder lengtes te pakken en wisten met ruim 27 kilo het B vak te winnen.

In het A vak was de winst voor Bert Brink en Nanne Potze met 15520 gram door op grote afstand te gaan vissen.

Alle koppels weer bedankt voor de opkomst en Hendrik Martens, Richard Fraiquin, Bernard de Wit en Anita voor de hulp bij het wegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.