banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.

Vissen op Van Starckenborg kanaal. Door dat de Federatief kampioenschap feeder was afgelast besloot Eize Kamminga toch nog een wedstrijd te organiseren op het van Starckenborgkanaal. Richard Frequin wist deze wedstrijd op zijn naam te zetten en is alternatief feeder kampioen van het Starckenborgkanaal.

 

 

Uitslag:


Vak A 

Richard Fraiquin 8450 kg
Edwin Timmer 7585 kg
Jaap Cruiming 5450 kg
Gert Kamerhuis 4920 kg 

Yvonne Bruins-van Oort 4460 kg

 

 

vak B 

Eize Kamminga 7609 kg
Roelof Koekoek 6568 kg
Ale Ottens 4760 kg
Ramon Ansing 3835 kg.

 

Iedereen bedankt 
Volgende wedstrijd 30 juni op Gaarkeuken

 

 

 

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.