banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Preston Innovations.

Vissen op Van Starckenborg kanaal. Door dat de Federatief kampioenschap feeder was afgelast besloot Eize Kamminga toch nog een wedstrijd te organiseren op het van Starckenborgkanaal. Richard Frequin wist deze wedstrijd op zijn naam te zetten en is alternatief feeder kampioen van het Starckenborgkanaal.

 

 

Uitslag:


Vak A 

Richard Fraiquin 8450 kg
Edwin Timmer 7585 kg
Jaap Cruiming 5450 kg
Gert Kamerhuis 4920 kg 

Yvonne Bruins-van Oort 4460 kg

 

 

vak B 

Eize Kamminga 7609 kg
Roelof Koekoek 6568 kg
Ale Ottens 4760 kg
Ramon Ansing 3835 kg.

 

Iedereen bedankt 
Volgende wedstrijd 30 juni op Gaarkeuken

 

 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndePreston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Sappemeer