banner de witvisser

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij Wasse
Voor de derde viswedstrijd voor de Sportvissers Vereniging Hoogeveen voorjaarscompetitie werd het parkoers uitgelegd aan de Hoogeveensche vaart nabij Meppel bij de zo genoemde blauwe brug.
Ook deze keer waren er elf dapperen die het weer trotseerden want met een zeer harde wind en soms felle windstoten was het geen pretje om aan de waterkant te zitten.
 
 
Met het opbouwen was het gelukkig wel droog maar gaande weg de wedstrijd viel er toch wel een paar beste regenbuien.
Ook op dit parkoers worden de vangsten minder maar dat kan ook te maken hebben met de weersveranderingen.
 
 
De uitslag van 09-03-2019
1.H.Gruppen                 5753 gram
2.D.Meinen                   5020 gram
3.J.Balgooy                    4740 gram
4.J.Vos                            4436 gram
5.S.Mol                           4127 gram
 
De volgende wedstrijd voor de Aqua-Fish en Zaadhandel van der Wal voorjaarscompeitie is op 16 Maart beneden de Ossesluis.
Loten bij Aqua-Fish in de winkel Schutstraat Hoogeveen t/m vrijdag avond 20.30 uur. 
 
 
 
 
Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Sappemeer