banner de witvisser

Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Oosterhorn is een wispelturige kanaal. Plek 5 in de kom onder regenachtige omstandigheden je spullen opzetten is nooit mijn favoriete bezigheid. Enkele toppers in mijn vakje van 6 waaronder Erwin Sikkes , Edwin Smit , Mario Faber en Jaap Cruiming, Ik ben begonnen op 45 meter en kreeg pas na 2 uur een aanbeet waardoor ik weer even wakker werd geschud. Een hele mooie brasem van iets over de kilo. Meteen weer in jagers modus en alle reflexen weer op scherp. Na een dik uur een mooi tik en een mooie blei eraan.

 

 

 

Het zou hierbij blijven helaas. Vis wou alleen bijten bij mij op 2 dikke maden en een pinkie. Verderop werd er ruim 13 kilo op de worm en pinkie gevangen. Mijn buren hadden ook een moeizame dag met af en toe een vis. Het was niet anders. Aan de andere kant van de kom was het ook niet echt super. Mario Faber had echt een mooie dag met enkele mooie vissen wat hem de winst gaf in onze vak. Auto inladen en naar de prijsuitreiking. Helaas geen prijs . Altijd weer zo blij als ik weer thuis ben en de warme douche mij omhelst en de kou uit mijn lichaam verdringt. Ik kijk in de spiegel en zie mijn rode gezicht, en zeg tegen mijzelf, wat bist ook een gek , maar het was toch weer een plezierige dag om de mannen weer sportief en leuk met elkaar om te zien gaan. Vandaag niet veel geleerd behalve dat pinkies best goed door hele kleine gaatjes weten te manoeuvreren , ik denk dat ik de komende tijd veel vliegen in de auto tegenkom. Bedankt Edwin voor de organisatie. 

 

(Martin Ferguson)

 


Vak A
1e Mario Faber. 13340 gr
2e Johan Gernaat 3940gr
3e Jaap Cruiming 3540 gr

 

 

Vak B
1e Kevin Bolhuis 5100 gr
2e Henk Boiten 4580gr
3e Bert brink 4560 gr

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.