banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.
Zaterdag 9 februari is de 4e wedstrijd van de wintercompetitie gevist. Met 19 man is er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. Het weer was een stuk beter dan afgelopen weken, met een nacht temperatuur van 8 graden waren de verwachtingen hoog gespannen. Jan Jonkers wist de wedstrijd te winnen met 2180 gram.
 
 
De uitslag:
 
Vak A:
1. J. Jonkers               2180 gr.
2. W. Koop                  1570 gr.
3. E. Wind                     900 gr.
4. G. Exel                      820 gr.
5. R. Hammers              800 gr.
 
 
Vak B:
1. J. Besseling             860 gr.
2. H. Veltrop                 860 gr.
3. D. Schrovenwever   720 gr.
4. V.  Besseling            690 gr.
5. H. Heins                   650 gr.
 
 
 
 
 
 
Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.