banner de witvisser

T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.
Zaterdag 9 februari is de 4e wedstrijd van de wintercompetitie gevist. Met 19 man is er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. Het weer was een stuk beter dan afgelopen weken, met een nacht temperatuur van 8 graden waren de verwachtingen hoog gespannen. Jan Jonkers wist de wedstrijd te winnen met 2180 gram.
 
 
De uitslag:
 
Vak A:
1. J. Jonkers               2180 gr.
2. W. Koop                  1570 gr.
3. E. Wind                     900 gr.
4. G. Exel                      820 gr.
5. R. Hammers              800 gr.
 
 
Vak B:
1. J. Besseling             860 gr.
2. H. Veltrop                 860 gr.
3. D. Schrovenwever   720 gr.
4. V.  Besseling            690 gr.
5. H. Heins                   650 gr.
 
 
 
 
 
 
SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer