banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.

Zuidhorn, 2 februari 2019. Wedstrijd de Kom - Schreiershoek, Zou het weer goed genoeg zijn? Er werd heel wat heen en weer geappt en gebeld. Bij de heren uit Urk was het gisteravond nog wit. Maar toch: het gaat door! Een visser van onze vereniging moest verstek laten gaan,: strooidienst bij Rijkswaterstaat. De eerste vissers arriveerden al om 6.45 uur en vrij snel daarna was iedereen aanwezig.

 

 

Ook Edwin Timmer, die de familie Ansing om 5.45 uur op Schiphol had afgezet, was er nog op tijd bij. Deze toppers zullen, met hele andere temperaturen, in Zuid-Afrika hun beste beentje voor zetten bij de WK Feeder. Iedereen stond op scherp: 5 uur de tijd om een visje te vangen. En dat is iedereen ook gelukt, De een wat meer dan de ander, want het was moeilijk om een paar kilo te vangen.

Achteraf viel het weer best mee. Kortom een leuke visdag.


Vak A 1e Bartjan Germs 3990 kg 2e Gerrit Horstman 3610 kg 3e Niek van Dijke 3440 kg.

 


Vak B 1e Jaap Cruiming 4960 kg 2e H Snip 4820 kg 3e Geert Jacobs.


Vak C 1e Eize Kamminga 2140 kg 2e Richard Sanders 1440 kg 3e Ingo Eilers1160 kg.

 


Heren vissers bedankt en tot 16 februari.

 

 

 

 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.