banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.
Zaterdag 2 februari is de 3e wedstrijd gevist van onze wintercompetitie. Met 17 man werd er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. Het koude weer en de hele morgen sneeuw heeft de vangsten niet goed gedaan. Vasco Besseling wist zijn vak te winnen door een mooie brasem te vangen en daarmee ook de wedstrijd. Vader Johan Besseling wist het andere vak te winnen.
 
 
De uitslag:
 
Vak A:
1. J. Besseling       720 gr.
2. H. Bernat           680 gr.
3. J. Jonkers          680 gr.
4. H. Renze           670 gr.
5. R. Schippers     660 gr.
 
Vak B:
1. V. Besseling      1890 gr.
2. T. Lupken            710 gr.
3. E. Wind               670 gr.
4. M. Schulting        660 gr.
Rest geen vis ter weging aangeboden.
 
 
 
 
 
 
 
Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.