banner de witvisser

Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.
Zaterdag 2 februari is de 3e wedstrijd gevist van onze wintercompetitie. Met 17 man werd er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. Het koude weer en de hele morgen sneeuw heeft de vangsten niet goed gedaan. Vasco Besseling wist zijn vak te winnen door een mooie brasem te vangen en daarmee ook de wedstrijd. Vader Johan Besseling wist het andere vak te winnen.
 
 
De uitslag:
 
Vak A:
1. J. Besseling       720 gr.
2. H. Bernat           680 gr.
3. J. Jonkers          680 gr.
4. H. Renze           670 gr.
5. R. Schippers     660 gr.
 
Vak B:
1. V. Besseling      1890 gr.
2. T. Lupken            710 gr.
3. E. Wind               670 gr.
4. M. Schulting        660 gr.
Rest geen vis ter weging aangeboden.
 
 
 
 
 
 
 
Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - Cresta