banner de witvisser

T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.
Zaterdag 2 februari is de 3e wedstrijd gevist van onze wintercompetitie. Met 17 man werd er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. Het koude weer en de hele morgen sneeuw heeft de vangsten niet goed gedaan. Vasco Besseling wist zijn vak te winnen door een mooie brasem te vangen en daarmee ook de wedstrijd. Vader Johan Besseling wist het andere vak te winnen.
 
 
De uitslag:
 
Vak A:
1. J. Besseling       720 gr.
2. H. Bernat           680 gr.
3. J. Jonkers          680 gr.
4. H. Renze           670 gr.
5. R. Schippers     660 gr.
 
Vak B:
1. V. Besseling      1890 gr.
2. T. Lupken            710 gr.
3. E. Wind               670 gr.
4. M. Schulting        660 gr.
Rest geen vis ter weging aangeboden.
 
 
 
 
 
 
 
SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer