banner de witvisser

T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Marcel vd Eynde

Kerst koppel 23 December. 6.30 eerste koppels aanwezig en de familie Ansing heeft de koffie al klaar. Iedereen is mooi op tijd aanwezig: 7.15 loten. Als dat gebeurd is tref je een lege zaal. Mario had 24 geloot dus er weer midden in, maakt niet uit: we gaan ons best doen.

 

 

 

Het wou maar niet licht worden vanmorgen. Om 9.00 uur vissen. Na een uur waren er al plekken waar geregeld vis gevangen werd. Vader en zoon Kors deden het super.Theo en Gerrit Evers zaten ook goed en vingen ook geregeld vis. Bij ons op Schreiershoek zat ook weer een koppel met geluk bij het loten: het koppel met de meeste kilometers Ben van Ek en Edgar Kuus . De heren waren goed te spreken over onze mooie wateren en we zien ze dus weer in 2019. 

 

 


Heren en Dame bedankt voor de deelname in 2018 en we zien u graag weer bij de wedstrijden in de Kom en Schreiershoek in 2019.

 

vak A

1e Vader en zoon Kors 8620 kg

2e Jan Weening /Scheffer 6480 kg

3e Kevin Bolhuis/Jaap Cruiming 6220 kg.

 

 

Vak B

1eTheo Leijrik/ Gerrit Everts 10.100 kg

2e Horstman/ van Roberto Van Dam 3920 kg

3e Koppel Brink.

 

 

 

Vak C

 

1e Ben van Ek en Edgar Kuus 11.760 kg.

2e. G Ansing/ Jacobs. 7540 kg.

3e Mario Faber Eize Kamminga7040 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos Dronten