banner de witvisser

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij Wasse


Wagensveld Hengelsport organiseert i .s.m. THC RIVIERENLAND en de twee motoren achter deze wedstrijden, Cris v d Geer en Piet van Neerbos, ook dit jaar weer vier winterkoppelwedstrijd aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Tiel. De wedstrijden kunnen zowel als competitie en ook als losse wedstrijden gevist worden.

Gelukkig was iedereen mooi op tijd dit mede door dat Gijs Nederlof even voor ons gemeld had dat de A 15 ’s morgens in de richting Tiel afgesloten was en dit bericht was door de meeste deelnemers nog opgepakt.

 

 

De loting verliep vlot en het was even droog zodat iedereen zich naar het water haastte. Het opbouwen verliep droog maar met het begin signaal begon het ook weer te regenen .Direct na het begin werden er her en der al meteen voorns gevangen . Het waren ook de eerste uren van de wedstrijd die voor de meeste koppels van belang waren om een visje in het net te krijgen , halverwege de wedstrijd gooide een grote olie tanker de wedstrijd aardig door elkaar. Hierna waren het vooral de vissers op de kop- en de staartplekken die de vis weer vlot terug wisten te krijgen.

Met uitzondering van het in het midden van het B-vak vissende Duo John Valenduuk en v d Werf die strak vissend aan het eind ook nog een visje wisten te vangen .

In het A-vak was het niet anders met uitzondering van het koppel Jan Pellen en Robbie Gerrits die als invaller optrad voor Jan Willem Nijkamp dit op staart vissende duo wist gedurende de gehele wedstrijd de vis aan de praat te houden en met 14200 gram de wedstijd wisten te winnen.

16 december de volgende wedstrijd

 

 

 

 

 

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Sappemeer