banner de witvisser

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij Wasse

Vandaag hebben wij gevist in Beerta, in het kanaaltje achter de haven.
De opkomst was niet geweldig, de meeste vissers vonden het misschien te koud ?? , maar het was vandaag heerlijk visweer, geen wind en een lekker zonnetje erbij, wat wil men nog meer.

 


Maar wij hadden er wel zin in, de verhalen die wij hadden gehoord dat er dikke vorens en dikke platten werden gevangen. 
Jan de Wit zette de stekken uit en wij konden op onze steknummer onze visspullen installeren en beginnen te vissen.
Mijn buurman Veldhuis begon direkt te vangen zonder gevoerd te hebben, Jan de Wit en ik waren nog aan het opbouwen en we keken elkaar aan en dachten dat zit wel goed.

 


Maar dat viel een beetje tegen , je ving een paar op lang en dan viel het weer stil en ging je weer op kort en ving je er een paar en zo ging het maar door er zat geen regelmaat in.
Jacob van der Laan zijn topje van zijn hengel stond op een gegeven moment behoorlijk krom , je raad het wel, een snoek !! maar niet gevangen.
Jan Lingbeek ving een voren van 510 gram. 
Al met al een geslaagde visdag en er is ruim met 8 vissers ruim 52 kilo vis boven water gehaald.

 

 

De uitslag :
1e. H. Schoenmaker ~ stek 4 ~ 10100 gram.
2e. J. de Wit ~ stek 3 ~ 8262 gram.
3e. J. v/d Laan ~ stek 7 ~ 8065 gram.
4e. J. Lingbeek ~stek 8 ~ 6779 gram.
5e. J. Oorburg ~ stek 6 ~ 6251 gram.
6e. F. Veldhuis ~ stek 5 ~ 4952 gram
7e. H. Kolthof ~ stek 1 ~ 4865 gram.
8e. J. Kloet ~ stek 2 ~ 2200 gram.

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Sappemeer