banner de witvisser

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij Wasse
Zaterdag 1 december werdt er weer een wedstrijd in de haven gevist, georganiseerd door Lub Snijder.
Er werd deze dag genoeg vis naar boven gehaald door menig visser en er werden met regelmaat voorns van 500 gram of hoger gevangen.
 
 
Het was Jan Scheve wie vanaf het begin mooie voorn en winde wist te vangen. Voor Gert Kamerhuis kwam de wedstrijd iets later op gang. maar na een tijdje wist hij de vis goed op zijn stek te houden.
 
 
 
Ook Johannes Hakvoort wist in deze fase menig mooie vis te landen.
er werd van 9 uur 's morgens tot 1 uur 's middags gevist en vooraf was niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou gaan winnen. Want ook Andre ter Braak had een goed gevuld leefnet met voorn weten vangen.
het was deze zaterdag dus volop genieten voor alle deelnemers.
 
 
 
Met het wegen was het dan ook heel spannend wie deze wedstrijd op zijn naam mocht gaan zetten. De nummer 1, 2 en 3 stonden dan ook nek aan nek.
Maar uiteindelijk was het Jan Scheve die er met de winst vandoor ging met een totaalgewicht van 23,380 kg
Tweede werd Gert kamerhuis met 21,960 kg vlak gevolgd door Johannes Hakvoort met 21,240 kg
deze zaterdag werd er door de 10 deelnemers gezamenlijk 156kg vis gevangen.
Na afloop kon iedereen terugzien op een leuke en geslaagde zaterdagmorgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Sappemeer