banner de witvisser

CarpzoomMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.
Zaterdag 1 december werdt er weer een wedstrijd in de haven gevist, georganiseerd door Lub Snijder.
Er werd deze dag genoeg vis naar boven gehaald door menig visser en er werden met regelmaat voorns van 500 gram of hoger gevangen.
 
 
Het was Jan Scheve wie vanaf het begin mooie voorn en winde wist te vangen. Voor Gert Kamerhuis kwam de wedstrijd iets later op gang. maar na een tijdje wist hij de vis goed op zijn stek te houden.
 
 
 
Ook Johannes Hakvoort wist in deze fase menig mooie vis te landen.
er werd van 9 uur 's morgens tot 1 uur 's middags gevist en vooraf was niet te voorspellen wie deze wedstrijd zou gaan winnen. Want ook Andre ter Braak had een goed gevuld leefnet met voorn weten vangen.
het was deze zaterdag dus volop genieten voor alle deelnemers.
 
 
 
Met het wegen was het dan ook heel spannend wie deze wedstrijd op zijn naam mocht gaan zetten. De nummer 1, 2 en 3 stonden dan ook nek aan nek.
Maar uiteindelijk was het Jan Scheve die er met de winst vandoor ging met een totaalgewicht van 23,380 kg
Tweede werd Gert kamerhuis met 21,960 kg vlak gevolgd door Johannes Hakvoort met 21,240 kg
deze zaterdag werd er door de 10 deelnemers gezamenlijk 156kg vis gevangen.
Na afloop kon iedereen terugzien op een leuke en geslaagde zaterdagmorgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TopdobbersGURU Knowledge is power.MatrixHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.