banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.TopdobbersCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.
In een druilerige regen en zwaarbewolkt startten de 41 aanwezige koppels dag 2 van de Dolf ten Have Memorial wintercompetitie 2018-2019. Na de vangsten van dag 1 was iedereen hoopvol gestemd op een herhaling, maar de praktijk liet anders zien. Werd er op dag 1 nog totaal 470kg gevangen, vandaag moesten we het doen met 277kg. Voorwaar (nog) niet slecht met bijna 7kg gemiddeld per koppel. Dit gemiddelde werd toch ook behoorlijk opgevijzeld door de uitschieter in vak A: Bos-Vork hadden een topdag met 23.320gr! Ook vak C is met overmacht gewonnen door Schimmel-van de Polder met 13.860, vak B was een prooi voor Tom-Verra met 9220gr.
In het tussenklassement gaan Teunissen-Verhoeven aan de leiding met 6 punten en 28.700gr, op plaats 2, ook 6 punten, Schimmel-van de Polder met 23.200gr en plaats 3 met 7 punten is voor Pansier-Hermsen.
 
 
 
 
 
Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersMarcel vd EyndeCarpzoomGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMatrixT Wisentbos DrontenHengelsport Sappemeer