banner de witvisser

T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.
In een druilerige regen en zwaarbewolkt startten de 41 aanwezige koppels dag 2 van de Dolf ten Have Memorial wintercompetitie 2018-2019. Na de vangsten van dag 1 was iedereen hoopvol gestemd op een herhaling, maar de praktijk liet anders zien. Werd er op dag 1 nog totaal 470kg gevangen, vandaag moesten we het doen met 277kg. Voorwaar (nog) niet slecht met bijna 7kg gemiddeld per koppel. Dit gemiddelde werd toch ook behoorlijk opgevijzeld door de uitschieter in vak A: Bos-Vork hadden een topdag met 23.320gr! Ook vak C is met overmacht gewonnen door Schimmel-van de Polder met 13.860, vak B was een prooi voor Tom-Verra met 9220gr.
In het tussenklassement gaan Teunissen-Verhoeven aan de leiding met 6 punten en 28.700gr, op plaats 2, ook 6 punten, Schimmel-van de Polder met 23.200gr en plaats 3 met 7 punten is voor Pansier-Hermsen.
 
 
 
 
 
SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer