banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.TopdobbersCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.

ZONDAG 25 NOV GESCHEIDEN KOPPEL GEVIST.
12 koppels. Vissen in de kom en Schreiers hoek vrije hengel . Heren vissers mooi op tijd en dan kijken waar je terecht komt.Een temperatuur net boven 0 en de wind noord oost.Het was een hele toer om van de 0 af te komen,na een uur vissen werd er hier en daar wel vissen gevangen .11 uur er werd druk gebeld naar het andere vak, daar was het ook slecht mijn maatje Mario Faber was ook al van de nul af gelukkig. Dat het moeilijk zou worden om een net vol vis te vangen werd al snel duidelijk.

 
1e Theo Leijrik/Jan Weening
2e Dirk Visser/Rinus Berger
3e Mario Faber/Eize Kamminga
4e Jaap Cruiming/Kevin Bolhuis
5e Edwin Timmer/ Geert Jacobs

 

 

 

 

 

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersMarcel vd EyndeCarpzoomGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMatrixT Wisentbos DrontenHengelsport Sappemeer