banner de witvisser

T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

ZONDAG 25 NOV GESCHEIDEN KOPPEL GEVIST.
12 koppels. Vissen in de kom en Schreiers hoek vrije hengel . Heren vissers mooi op tijd en dan kijken waar je terecht komt.Een temperatuur net boven 0 en de wind noord oost.Het was een hele toer om van de 0 af te komen,na een uur vissen werd er hier en daar wel vissen gevangen .11 uur er werd druk gebeld naar het andere vak, daar was het ook slecht mijn maatje Mario Faber was ook al van de nul af gelukkig. Dat het moeilijk zou worden om een net vol vis te vangen werd al snel duidelijk.

 
1e Theo Leijrik/Jan Weening
2e Dirk Visser/Rinus Berger
3e Mario Faber/Eize Kamminga
4e Jaap Cruiming/Kevin Bolhuis
5e Edwin Timmer/ Geert Jacobs

 

 

 

 

 

 

SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer