banner de witvisser

T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Marcel vd Eynde

Vandaag was de Team Evezet Trabucco hengelsport Sappemeerkoppel wedstrijd aan het Oosterhornkanaal .
Het was vanmorgen wél koud met de nachtvorst vannacht. Maar verder vond ik de temperatuur wel meevallen. Meestal doe ik zelf niet mee en loop dan rond . Maar Gezienus van de Poel had geen koppel maat en vroeg mij om te koppelen.

De vangsten waren niet best maar zíjn het wel gewend de laatste tijd met het zoute water dan is het nog spannender om het beste eruit te halen ook al zijn het baarzen . En zijn er maar een paar uitschieters die wel de kilo's in het netje hadden. De prijzenpot : er was voor de eerste 3 per vak een envelop met EURO'S (inschrijfgeld ) en de 4e plaats een Evezet vislokvoeders gesponserde emmer met het nieuwe TEAM SPIRIT voer .

 

 

Ook hadden wij voor elke deelnemers een gesponserde pet van Preston Innovations die na de prijsuitreiking uitgedeeld is in de zaal . Dan wordt je ook nog beloond om de prijswinnaars te feliciteren .
Hierbij willen wij de sponser en de wegers en de steknummers uitzetters bedanken voor deze geslaagde dag, want zonder vrijwillegers geen wedstrijd. 
En voor volgend jaar zeker weer.

 

 Petten gesponsord door Preston.

 

Martin Jager en rene Bruins winnaars vak A 

 

 Richard Massink en Dirk Hindriks winnaars vak B

 

 Hendrik Martens en Richard Sanders winnaars vak C (Algemeen winnaars)

 

Jens Derksen en Roland Goerke winnaars vak D 

 

Gesponsorde Emmers voer van Evezet 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos Dronten