banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.

Vandaag was de Team Evezet Trabucco hengelsport Sappemeerkoppel wedstrijd aan het Oosterhornkanaal .
Het was vanmorgen wél koud met de nachtvorst vannacht. Maar verder vond ik de temperatuur wel meevallen. Meestal doe ik zelf niet mee en loop dan rond . Maar Gezienus van de Poel had geen koppel maat en vroeg mij om te koppelen.

De vangsten waren niet best maar zíjn het wel gewend de laatste tijd met het zoute water dan is het nog spannender om het beste eruit te halen ook al zijn het baarzen . En zijn er maar een paar uitschieters die wel de kilo's in het netje hadden. De prijzenpot : er was voor de eerste 3 per vak een envelop met EURO'S (inschrijfgeld ) en de 4e plaats een Evezet vislokvoeders gesponserde emmer met het nieuwe TEAM SPIRIT voer .

 

 

Ook hadden wij voor elke deelnemers een gesponserde pet van Preston Innovations die na de prijsuitreiking uitgedeeld is in de zaal . Dan wordt je ook nog beloond om de prijswinnaars te feliciteren .
Hierbij willen wij de sponser en de wegers en de steknummers uitzetters bedanken voor deze geslaagde dag, want zonder vrijwillegers geen wedstrijd. 
En voor volgend jaar zeker weer.

 

 Petten gesponsord door Preston.

 

Martin Jager en rene Bruins winnaars vak A 

 

 Richard Massink en Dirk Hindriks winnaars vak B

 

 Hendrik Martens en Richard Sanders winnaars vak C (Algemeen winnaars)

 

Jens Derksen en Roland Goerke winnaars vak D 

 

Gesponsorde Emmers voer van Evezet 

 

 

 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.