banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomMatrixMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.
Zaterdag 3 november is de wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport weer van start gegaan. Met 24 man werd er gevist aan de zijtak te Nieuw-Amsterdam. Na de nachtvorst van vrijdag op zaterdag was het de vraag of de vis wel wilde bijten. De vis werkte vandaag goed mee. R. Hammers wist de wedstrijd te winnen met 5050 gram. 
 
 
De uitslag:
 
Vak A:
1. R. Hammers        5050 gr.
2. K. Muller              3250 gr. 
3. L. Bruggemeijer   3210 gr.
4. C. Besseling        2970 gr.
5. H. Heins              2720 gr.
 
Vak B:
1. A. Austin              3480 gr.
2. C. Kaup               3270 gr.
3. J. Ekkelkamp       3270 gr.
4. T. Wolf                 2660 gr.
5. R. Schippers       2600 gr.
 
 
 
 
 
 
 
Hengelsport SappemeerPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersT Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeCarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Matrix