banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomMatrixMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.

Een mooi opkomst bij de strijd om de Surventobokaal. Voor 54 vissers waren drie vakken uitgezet. Twee vakken op Blauforlaet (één op de stenen en één op het hout) en een vak op Rohel.

De vangsten op Rohel waren goed te noemen. De eerste zeven vissers hadden ieder maar dan vijf kilo vis. De winst was voor Peter Vierhout met 10440 gram. Piet Alberts  bleef hier vlak mee achter met 9800 gram. De derde plaats op Rohel was voor Henk Veenstra met 8420 gram. Henk wist ook nog een enorme grondel te vangen.

 

 

De vangsten op Blauforlaet op de stenen waren redelijk. Zo af en toe kwam er een grote brasem naar boven. Twee man zaten rond de tien kilo. Tonny de Jonge wist het vak te winnen met 10180 gram. Hij bleef Dave Martens net voor. Dave wist mede door een hele grote brasem die net paste in zijn schepnet 9860 gram vis ter weging aan te bieden. De nummer drie bleef een beetje achter bij dit geweld. Siep Bloem moest het doen met 4760 gram en eiste de derde plek in het vak op.

De stekken op het hout van Blauforlaet lieten zich van zijn slechtste kant zien. Dikke brasems werden er niet gevangen en het was sprokkelen voor een visje. Klaas Kooistra had de juiste tactiek gekozen op het brede stuk. Door stug door te vissen met de vaste stok pakte hij regelmatig kleinere vis. Dit resulteerde aan het eind van de rit in 3850 gram. Goed voor de overwinning in het vak. Jelle Boorsma (3620 gram) en Geert Jacobs (3550 gram) werden tweede en derde in dit vak.

 

 

 

 

Hengelsport SappemeerPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersT Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeCarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Matrix